8+ diensten

Interim-Management

Op tijdelijke basis verzorg ik voor u het team-, product-, programma- of afdelingsmanagement.
De ene keer doe ik dat als vakinhoudelijk expert en in een andere rol acteer ik als non-expert en haal de wijsheid uit het team en haar stakeholders.

In de afgelopen dertig jaar heb ik in vele organisaties, sectoren en disciplines in de rol van interim directeur, teammanager, verandermanager, product- of programmamanager.resultaten geboekt. Zowel bedrijfskundig als in Teamperformance.

Zie voor meer informatie over mijn werkervaring en wat anderen over mij zeggen bij Referenties en op LinkedIn.

Meer weten: bel Frank 0615857787 of mail naar [email protected]

MasterClass-Eigenaarschap

Samen met jouw team gaan we in een dagdeel de volgende onderwerpen aan bod laten komen:

1. Wat is eigenaarschap?
2. Waarom werkt het wel en niet?
3. Wat is de impact van vragen stellen?
4. Hoe ziet de route van initiatief naar eigenaarschap eruit?

Tijdens de training maken we direct een koppeling met jouw eigen praktijk.

Het resultaat is dat je als team een gezamenlijk vertrekpunt en gelijke definities scherp stelt, nieuwe inzichten hebt en de acties en kalender gelijk zet om een relevante bijdrage aan het organisatie en team doel te geven.

Meer weten: bel Frank 0615857787 of mail naar [email protected]

Bouw een succesvol Action Learning Team

Action Learning is een krachtig en internationaal onderbouwd hulpmiddel voor het ontdekken en oplossen van de echte complexe problemen met de verrassende kracht om parallel aan elkaar succesvolle leiders, teams en organisaties te bouwen.

Hierin heb ik een samenwerking met WIAL Nederland. WIAL Nederland borgt vooruitgang in jouw team performance met het bouwen van Action Learning Teams en het opleiden van internationaal gecertificeerde action learning coaches. TEAM WIAL NL bied jou veel meer dan alleen kennis en ervaring in het oplossen van complexe problemen. Zij bieden verrassende nieuwe inzichten en team vooruitgang op basis van erfgoed van ruim 75 jaar.

Meer weten: www.wialnl.nl